Rib Safari

Det er etterhvert blitt mange aktører innenfor dette konseptet langs Norske kysten, men det var faktisk ut fra Lofoten de første turene ble arrangert for ca. 17-18 år siden.
 

rib

Vår påstand er at du har ikke vært med på denne opplevelsen før du har opplevd den i Lofotens vakre omgivelser.

Arrangørene i Lofoten er svært profesjonelle og noen av dem har over 10 års erfaring med å arrangere gummibåtturer og opplevelser.

De profesjonelle arrangørene i Lofoten tilpasser alltid sine turer etter forholdene og deltakerne.

Ønsker du en rolig tur hvor naturopplevelsen står i fokus, gjør Lofotens spektakulære natur og særpreg sitt til at du garantert får en opplevelse du sent vil glemme.

Ønsker du en mere fartsfyllt tur mellom Lofotens holmer og skjær får du det. Landskapet gjør at du får en helt annen fartsfølelse her enn andre steder. Vil du kjenne på elementene i en sørvest frisk bris/kuling, kjenner du at adrenalinet stiger.

Du kan også delta på snorkling eller være med på dykkerturer i krystallklart arktisk vann med RIB. Det arrangeres mindre ekspedisjoner med og uten overnatting med RIB båt.

Prøv en tur langs Lofotveggen med overnatting på Værøy eller bli med på toppen av Norges Nasjonalfjell Stetind.

På høsten kan du være med på spekkhoggersafari og har du lyst, kan du også få snorkle med hvalene!

På vintern under lofotfisket, arrangeres det turer ut på fiskefeltet hvor yrkesfiskerne fisker. Opplev Lofotfisket på nært hold.

Prøv også en tur ut på havet med RIB på kvelden i høst/vintermørket og opplev stjernehimmelen eller Nordlyset, også det en fantastisk opplevelse.

Havsafari med RIB i Lofoten er en opplevelse hele året!

Ta kontakt for mer informasjon..