Restauranter og Barer 

Restaurant - Skata

Opplev å bo på det gamle fiskemottaket som nå har blitt omgjort og restaurert til hotell.

Her serverer vi våre gjester frokost i vår restaurant på kaikanten, i tillegg til å nyte din frokost kan du også nyte den underbare utsikten, og ikke minst roen.

Ved konferanser kan vi tilby dagens 3-retters konferansemiddag, bankett- eller festmiddag. Vår kjøkkensjef komponerer menyer til alle anledninger.

skata restaurant

ANNO 1892 Gastrobar 

På torvet i Henningsvær finner du Lofoten Arctic hotel Henningsvær som ble bygget i 1892 og her finner du vår spennende restaurant ANNO 1892 Gastrobar

Vår rikholdige frokost serveres hver dag i vår restaurant Anno 1892 

Restauranten byr på en spennende à la carte-meny som hovedsakelig består av lokale retter, med fokus på lokale ferske råvarer, menyen går i takt med sesongene.

knusarn i henninsgvar 2

CHAMPAGNE PIKENE

På torvet i Henningsvær finner du Lofoten Arctic hotel Henningsvær som ble bygget i 1892 og her finner du selveste Champagne Pikene. 

Her serverer vi lekre småretter og friske bobler i glasset. 

Champagen Pikene passer perfekt for som stopp for aperitiff, små grupper og venninefest. 

Ring og bestill på 76 07 07 77 eller send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Trandamperiet - Full Steam

Har du noen gang sett hvordan tran blir laget, eller smakt "ekte Kaviar".

Vi har samarbeid med et av norges eldste trandamperi, hvor dere kan få være med på prosessen og smake "ekte" tran og kaviar.

Et rustikt sted med masse sjel og stemning i veggene. Guidet tur med trandamping og tørrfiskens historie.

trandamperiet